Ondernemen binnen de zorg

Ondernemen binnen de zorg

In een veranderende wereld is professionalisering essentieel om met jouw praktijk relevant te blijven in het lokale zorglandschap. CT Paramedics helpt je hierbij. Als thuisverpleegkundige ben je voornamelijk een hoogopgeleide expert op vlak van zorg en minder op vlak van ondernemen, management, marketing, strategie, … Sinds 2005 zijn wij actief als zorgondernemer. Gestart met een kleine thuisverplegingspraktijk die papierwerk deed voor naburige praktijken en doorgegroeid tot de organisatie die we nu zijn. Helaas ging dit niet zonder de nodige groeipijnen en zijn ook wij de nodige valkuilen op ons pad tegengekomen. Win tijd en voorkom dat je in dezelfde valkuilen belandt. Kies voor ons als partner en expert op jouw pad.

Loop je vaak als coördinator tegen zaken aan die je niet had zien aankomen?
Hol je met je praktijk frequent achter de feiten aan omdat je niet op tijd op de hoogte bent van belangrijk nieuws uit de sector?
Heb je nood aan tips & tricks waar jij met je praktijk direct mee aan de slag kan gaan?

Ondernemen binnen de zorg op maat van jouw praktijk

Ook jij als zelfstandige verpleegkundige bent een zorgondernemer. Bezorgt dit je koude rillingen? Laat jezelf door ons op dit vlak bijstaan. In een VUCA wereld is professionalisering onmisbaar om te blijven deelnemen aan het lokale zorglandschap. Je kiest zelf op welke schaal je dit wil doorvoeren. Zelf zijn we sinds 2005 zorgondernemer. We doorzwommen op dit vlak al heel wat watertjes waardoor we in de loop van de jaren heel wat ervaring opdeden op dit gebied. Verdoe geen kostbare tijd en ontvang van ons de juiste informatie op het juiste moment op maat van jouw praktijk.

Mike Celis

Groei in thuisverpleging

Vul 13 vragen in en ontdek wat je nog kan verbeteren.

Krijg gratis advies