Onze praktijkmentor ondersteunt je op maat in je ondernemerschap

Samen gaan jullie op pad om je doelen te bereiken en nadien je successen te vieren. De praktijkmentor zal je voorzien van de best mogelijke tools en zal je intensief begeleiden waardoor er na verloop van tijd een hechte vertrouwensband ontstaat.

Succesplan om jouw doelen te bereiken.

De meeste succesplannen starten met een SWOT-analyse. Samen met je praktijkmentor breng je de sterktes en zwaktes van jouw praktijk in kaart en zal je ontdekken welke kansen en bedreigingen op je pad liggen.

Eens we daarop een klare kijk hebben, kunnen we de belangrijkste doelstellingen voor jouw praktijk bepalen en prioriteiten vastleggen. Daarna vervolgen we ons traject en werken we via intensieve 1-op-1 sessies rond deze doelstellingen om ten slotte jouw succes te vieren!

Jana

Voorbeeld van een succesplan: opstart van een eigen erkende dienst.

Is jouw praktijk met een stevige groei bezig? Dan kan het interessant zijn om de forfaitaire tegemoetkoming voor diensten thuisverpleging aan te vragen. Indien je hulp nodig hebt bij het opstarten en ondersteunen van jouw eigen erkende dienst, kan dit in jouw succesplan mee opgenomen worden. Jouw praktijkmentor zal toezien dat je voldoet aan de erkenningsvoorwaarden en zal je hierin begeleiden en adviseren.

Ontdek onze pakketten

Ontdek onze pakketten

Om je optimaal te begeleiden, gaan wij voor pakketten.

Onze pakketten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, de thuisverpleging en nieuwigheden bij CT Paramedics.