Kwalitatieve, praktijkgerichte en objectieve opleidingen daarvoor zijn we gekend

Bij CT Paramedics gaan wij maximaal voor objectiviteit & kwaliteit. Daardoor kiezen we bewust om onze opleidingen uitsluitend te laten geven door ervaren experts in uiteenlopende domeinen van de thuisverpleging en het ondernemerschap. Bij ons vind je geen opleidingen gesponsord door commerciële organisaties. In al onze opleidingen streven we naar de meest interessante combi tussen theorie en praktijk.

Opleidingen rond zorg & ondernemerschap

Een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod:

  • Gelukkig in de zorg
  • Een goed verpleegdossier, dé redding
  • Jouw netwerk als thuisverpleegkundige in kaart gebracht
  • De patiënt aan het stuur: hoe omgaan met patiënt empowerment
  • Omgaan met agressie in de thuiszorg
  • Aan de slag met antibiotica in de thuiszorg
  • Een BelRai Home Care invullen as thuisverpleegkundige
  • Chemotherapie in de thuiszorg, hoe begin ik er aan?
  • Decubitus en IAD: waarover maken wij ons druk?

Fysieke, online, hybride opleidingen & E-learnings

Voor elk wat wils!

Ontmoet je jouw collega’s liever in levenden lijve? Kies dan zeker voor onze fysieke opleidingen die georganiseerd worden op verschillende locaties in Vlaanderen. Verspil je liever geen tijd met jezelf te verplaatsen dan kunnen onze online opleidingen je hierin tegemoet komen. Deze worden in groep gegeven waarbij we je maximale interactiemogelijkheden aanbieden door in digitale opleidingen te werken met break-out rooms. Volg je liever opleidingen wanneer het jou het best uitkomt dan ga je je gading vinden bij onze E-learnings. Hier kies je zelf wanneer je een opleiding volgt en aan welk tempo.

Verder maken we gebruik van de nieuwste technologieën en technieken: Zoom, Kahoot, Microsoft Teams, virtual reality, … om onze opleidingen op een innovatieve en verfrissende manier te brengen.

Opleidingen op maat

Bij CT Paramedics kan je ook terecht voor een opleiding op maat. Laat die opleiding waar jouw praktijk nood aan heeft, doorgaan in jouw vertrouwde praktijkomgeving en wanneer het jullie het best past.

Opleidingen op maat kunnen doorgaan vanaf 6 personen. Is jouw praktijk kleiner? In dit geval doen we al het mogelijke om de opleiding aan te bieden aan jouw praktijk en een andere praktijk uit jouw regio. Bijkomende surplus is dat je elkaar dan ook wat beter leren kennen.

Ontdek onze pakketten

Ontdek onze pakketten

Om je optimaal te begeleiden, gaan wij voor pakketten.

Onze pakketten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, de thuisverpleging en nieuwigheden bij CT Paramedics.