Thuis in eigenheid

Thuis in eigenheid

CT Paramedics helpt zelfstandige thuisverpleegkundigen met ondernemen en groeien.

Ongewoon goed in het versterken van thuisverplegingspraktijken die hun eigen doelen willen realiseren.

Binnen CT Paramedics zijn we ervan overtuigd dat je als thuisverpleegkundige succesvol zal zijn als je werkt naar je eigen doelstellingen en volgens jouw eigen DNA. Als je jezelf verder ontwikkelt en je eigen koers vaart, zal je dié thuisverpleegkundige/praktijk worden met dat extraatje meer. Laat jezelf hierin door CT Paramedics begeleiden. Wij zetten je in je eigen kracht en op eigen benen. Samen met jou maken we dit waar door in te zetten op:

CT Paramedics & nexuzhealth

Als thuisverpleegkundige is het niet altijd evident om snel en efficiënt toegang te krijgen tot medische patiëntgegevens. Het kan ook een hele uitdaging zijn om efficiënt samen te werken en te communiceren met alle betrokken partijen zoals artsen, verpleegkundigen en ziekenhuizen.

Daarom werd nexuzhealth pro ontwikkeld voor en door thuisverpleegkundigen en is hét antwoord op al jouw organisatorische en administratieve uitdagingen. 

Deze applicatie centraliseert patiëntengegevens, optimaliseert administratieve taken en zorgt voor een betere interdisciplinaire samenwerking tussen zorgverleners. 

CT Paramedics is een trouwe partner van nexuzhealth en samen met jou willen we bouwen aan betere en professionelere thuiszorg. 

Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Om je optimaal te begeleiden hebben we verschillende pakketten die beantwoorden aan ieders behoeftes en ambities.

Ontdek onze pakketten

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevant sectornieuws.