CT Paramedics biedt in het najaar van 2022 het nieuwe softwarepakket van nexuzhealth voor zelfstandige thuisverpleegkundigen aan: nexuzhealthpro. Bovenop alle functionaliteiten voor tarificatie en facturatie biedt nexuzhealthpro belangrijke troeven voor een kwalitatief hoogwaardige zorg in de toekomst. Het uitgangspunt van nexuzhealthpro is namelijk het centraal patiëntendossier, net zoals bij KWS, waarmee nexuzhealth Vlaams marktleider is van elektronische patiëntendossiers voor ziekenhuizen.

Nieuwsgierig naar meer? Lees het volledige artikel op onze blog.

Groeien met CT Paramedics aan je zij betekent: je team uitbreiden, de kwaliteit van je zorg verbeteren, je administratie op orde hebben, werken aan je uitstraling als werkgever, jezelf (verder) ontwikkelen als coördinator, …

Een kleinere starterspraktijk? Of een grote thuisverplegingspraktijk? Wij ontwikkelen een professioneel groeiplan helemaal op maat! We begeleiden én ondersteunen je bovendien doorheen het volledige proces. Zo kan jij gestructureerd groeien in alle zekerheid.

Expertisecentrum voor thuisverpleging

Ken jij onze EasyNurse software al? Wij ontwikkelden een eenvoudig en gebruiksvriendelijk softwarepakket om het werk van zelfstandig verpleegkundigen te vergemakkelijken.

Wil je met jouw praktijk graag deel uitmaken van het netwerk van CT Paramedics en een maximale ondersteuning krijgen, waarbij de kwaliteit van zorg voorop staat? Sluit je praktijk aan bij de erkende dienst van CT Paramedics. Je behoudt de identiteit van jouw praktijk, daarnaast respecteren we ook jouw werking als zelfstandig thuisverpleegkundige.

Om de toenemende vraag naar zorgverlening bij te houden richten we onze pijlen op e-health oplossingen, oftewel het digitaliseren van de zorg. Op die manier slagen wij erin om zorgverlening efficiënter, betaalbaar en toegankelijk te maken. Een groot voordeel van e-health is dat naast zorgverleners ook zorgvragers op elk moment hun medische informatie kunnen raadplegen. Hierdoor heeft de patiënt meer controle over zijn of haar zorg.

Wij streven naar een wendbare en werkbare organisatie. Daarom hebben we in 2019 het ESF project opgestart. Dit project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF), goed voor een totaal van €80.000.

Met dit project willen we werkbaar en wendbaar werk creëren zodat mensen met veel plezier komen werken. Op die manier kunnen onze medewerkers hun talenten ten volle benutten en verder ontwikkelen. Door hen meer te betrekken in het volledige proces realiseren we verandering, met als resultaat een win-win voor medewerkers, maatschappij, markt en organisatie.

Recent uit de blog

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!
NEEM CONTACT OP