Thuis in eigenheid

Thuis in eigenheid

CT Paramedics is ongewoon goed in het versterken van thuisverplegingspraktijken die hun eigen doelen willen realiseren. Wij zijn de sterkste partner voor praktijken en organisaties actief in de thuisverpleging die professioneel willen ondernemen. We zijn ervan overtuigd dat je als thuisverplegingspraktijk succesvol bent wanneer je werkt naar eigen doelstellingen en deze realiseert.

Nee, je hoeft je niet aan te sluiten bij CT Paramedics!

In de zorgsector staat zorgdeskundigheid centraal. Jammer genoeg vergeten zorgverleners daardoor hun ondernemingsvaardigheden aan te scherpen. Het zijn nochtans deze skills die zorgen voor gemoedsrust, voor het vervullen van ambities en voor de creatie van een waardevol bedrijf.

Om dat eigen DNA te versterken en een de gekozen doelstellingen en ambities scherp te stellen, schrijven onze experts – samen met jou en je collega’s – een succesplan op maat van jouw praktijk of organisatie. Hiervoor hoef je niet aan te sluiten bij CT Paramedics. Sterker nog: we helpen jou met plezier met het opstarten van een eigen dienst thuisverpleging.

Met dit plan als leidraad werken jullie continu aan de nodige skills en zetten jullie op eigen tempo de stappen die nodig zijn om de gestelde doelstellingen te realiseren.

Succesplan

Om je doelen te bereiken gaat CT Paramedics met jou aan de slag met een op maat geschreven succesplan. Dankzij dit plan kan jouw praktijk of organisatie groeien op de manier die het best bij jou past. Of je nu mikt op groei in kwaliteit, in schaal of op beide domeinen.

Kom je graag eens praten over jouw doelen en ambities? Neem dan zeker contact op voor een kennismakingsgesprek.

Het team van CT Paramedics in maart 2024

Waarom starten met een succesplan?

Zie je – net als wij – de sector van de thuiszorg ingrijpend veranderen en wil je jouw dienstverlening toespitsen op de ruimere noden van jouw praktijk of organisatie. Dan ben je klaar voor een succesplan. CT Paramedics is veel meer dan een tarificatie- en administratiedienst. Wij gaan een stap, nee, we gaan een hele sprong verder!

Met onze knowhow ondersteunen we jou, als thuisverplegingspraktijk of organisatie in de thuisverpleging, met het realiseren van jouw doelen. Ons succesplan op maat is er voor praktijken en organisaties die hun eigenheid willen behouden en die willen groeien op de manier die het best bij hen past. Neem snel contact op, zodat ook jij volop kan genieten van onze kennis en gespecialiseerd netwerk.

Samenwerken aan een succesplan in een zorgpraktijk

Wat kunnen je doelen zijn?

Tijdens het kennismakingsgesprek, stap 1 van je succesplan, bespreken we uitvoerig je doelen. Mogelijke doelen zijn:

  • Opstarten van een eigen dienst thuisverpleging
  • Differentiëren van de praktijk binnen de regio om de juiste collega’s aan te trekken
  • Opstellen van een doordachte strategie en operationele doelstellingen
  • Klaarmaken van de praktijk voor een overname of verderzetting
  • Opzetten en begeleiden van een eigen tarifering
  • Selecteren van patiënten die beter aansluiten bij de praktijk

Het succesplan op maat vormt het hart van onze dienstverlening. Het is de roadmap naar jouw succes.

Doelstellingen behalen in de zorg d.m.v. een succesplan van CT Paramedics

Hé, het is oké om vragen te hebben over jouw thuisverplegingspraktijk

Twijfel je over ondernemen, groeien of het verbeteren van jouw praktijk? Dat is helemaal oké!

Bij CT Paramedics zijn we er om je te helpen. Onze deskundigen bieden persoonlijk advies en begeleiding, zodat jij met vertrouwen kunt groeien.

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevant sectornieuws.