Heb je brede ondersteuning nodig bij nieuwe tendensen in de zorg en de veranderende structuren in Vlaanderen? Wil je graag deel uitmaken van een groter netwerk over heel Vlaanderen dat zich via een charter verbindt tot kwaliteit van zorg, waarbij je de eigenheid van jouw praktijk behoudt? Of wil je als individuele verpleegkundige voordeliger genieten van een aantal diensten? Dan kan je toetreden tot de CTP Community.

Expertisecentrum inzake thuisverpleging

EasyNurse is een softwarepakket geschreven voor en door zelfstandige thuisverpleegkundigen.

Wil je met jouw praktijk graag deel uitmaken van het netwerk van CT Paramedics, maar is jouw praktijk te klein om je eigen erkende dienst op te richten? Dan kan je lid worden van de erkende dienst van CT Paramedics. Geniet van de meest complete ondersteuning waarbij de kwaliteit van zorg voorop staat, met behoud van jouw identiteit en respect voor jouw werking als zelfstandig thuisverpleegkundige.

Indien je graag met jouw praktijk deel uitmaakt van het netwerk van CT Paramedics en je ervoor kiest om jouw praktijk te ontwikkelen tot een eigen erkende dienst, dan kan dit met ondersteuning van CT Paramedics. CT Paramedics kan je hierin op verschillende manieren bijstaan.

Om de toenemende vraag naar zorg bij te houden kan digitalisering van de zorg of e-health oplossingen bieden, door zorg efficiënter, betaalbaar en toegankelijk te maken. Een groot voordeel van e-health is dat we ook als patiënt meer de regie kunnen houden doordat we toegang hebben tot medische informatie.

CT Paramedics heeft een project opgestart om een meer wendbare en werkbare organisatie te worden. Dit project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (EF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF) met in totaal €80000.

MAKE A CHANGE

Met dit project willen we wendbaar en werkbaar werk creëren zodat mensen met volle goesting komen werken en hun talenten kunnen inzetten. Door hen meer en breder te betrekken bij het volledige proces willen we een verandering realiseren die een win-win betekent voor medewerkers, maatschappij, markt en organisatie.

Recent uit de blog

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op