Innovatie binnen de zorg

Innovatie binnen de zorg

Dat je ontzettend hard werkt en extraatjes doet om je patiënten de beste zorg te geven, is voor ons alvast geen geheim. Dat je daarnaast niet altijd de tijd hebt om op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector, snappen we. Sluit je aan bij CT Paramedics en verlies op dit vlak geen seconde tijd. Wij filteren voor jou de hypes van de essentie en houden je kennis op peil.

Wil je goed voorbereid zijn op de zorg van morgen?
Heb je geen tijd om te zoeken naar informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector?
Wil je met jouw praktijk net dat stapje voor blijven?

Wanneer je dag in dag uit het beste van jezelf geeft aan je patiënten, heb je niet altijd de tijd om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

Wij filteren de hypes van de essentie voor jou en houden je kennis op peil. Bij CT Paramedics geen loze woorden. Zo waren wij de eersten om te kiezen voor nexuzhealth.pro, hét softwarepakket dat in de toekomst zorgt voor één communicatielijn van de patiënt thuis tot aan het ziekenhuis.

Ken jij de telematicapremie al?

De telematicapremie is een jaarlijks forfaitair bedrag van 800 euro, betaald door het RIZIV, voor verpleegkundigen die hun patiëntendossiers beheren met een aanvaard softwarepakket zoals het nieuwe Nexuzhealth pro.

Je moet echter aan enkele voorwaarden voldoen. 

Benieuwd of je in aanmerking komt voor de telematicapremie?

Vul dan onderstaand formulier in en download de volledige fact sheet.

Vacature Strategisch adviesverlener

Dienstenoverzicht

Wat heeft CT Paramedics nog meer te bieden?