Sluit je aan bij ons team en help mee het verschil te maken.

Vacature Teamverantwoordelijke Strategische Versneller

Om onze eigen organisatie future-proof te maken zijn we op zoek naar een Teamverantwoordelijke Strategische Versneller. Misschien ben jij de persoon die we zoeken, ook al heb je zelf geen verpleegkundige achtergrond.

Vacature Strategisch adviesverlener

Vacature Commercieel en Marketing Mastermind

Ben jij een gedreven Commercieel en Marketing Medewerker met een passie voor marketing en sales? Wil je meebouwen aan de groei van ons bedrijf en onze marketing- en salesactiviteiten optimaliseren? Als je gepassioneerd bent over het versterken van thuisverpleegkundige praktijken en het bevorderen van het concept “Thuis in Eigenheid”, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacature Commercieel en Marketing Mastermind

Vacature Eigenheidsexpert - Praktijkcoach Thuisverpleging

Ben jij een enthousiaste zorgprofessional met een passie voor het ondersteunen van praktijken in het versterken van hun eigenheid? Wil jij bijdragen aan het bevorderen van de unieke identiteit van zorgpraktijken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vacature Eigenheidsexpert

Vacature CareXpert - Freelance Docent Gespecialiseerde Opleidingen Thuisverpleegkundigen

CT Paramedics, oftewel “Thuis in Eigenheid”, is op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance docent om gespecialiseerde opleidingen te verzorgen voor thuisverpleegkundigen. Als docent speel je een cruciale rol in het opleiden van thuisverpleegkundigen en het bevorderen van hun professionele ontwikkeling. Bijleren in de zorg en ondernemen zijn één van onze overtuigingen en als CareXpert speel je een belangrijke rol in het stimuleren van deze waarden en het versterken van thuisverplegingspraktijken die hun eigen doelen willen realiseren.

Vacature CareXpert