VBZV

CT Paramedics werkt nauw samen met de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Thuisverpleegkundigen (VBZV). VBZV waakt over onze overeenkomsten en werking zodat je met een gerust gemoed jouw administratie en tarificatie kunt toevertrouwen aan CT Paramedics. VBZV is een pluralistische en filosofisch en politiek ongebonden beroepsorganisatie. VBZV is door het RIZIV erkend als beroepsvereniging en telt meer dan 2.700 actieve leden.

Zorgpunt

Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.  De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Zorgpunt verhuurt en verkoopt een breed en hoog kwalitatief assortiment van mooi thuiszorgmateriaal. Daarnaast verzorgt Zorgpunt de administratie van de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen via het RIZIV. Verder biedt je Zorgpunt apotheek kwalitatieve incontinentieverzorging aan.

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij Liantis vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van jouw ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot  aan de pensionering. Dat doet Liantis zowel digitaal als op één van de 60 locaties in België. Zo zorgt Liantis ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op