Curalia

Curalia is de sectorspecialist op het vlak van verzekeringen en pensioenopbouw voor zorgverleners met focus op de ondersteuning en bescherming van zorgverleners. Er is een aanbod van producten op maat van de verpleegkundige zoals de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die bescherming biedt tegen professionele fouten en de verzekering Gewaarborgd Inkomen die de verpleegkundige ondersteunt bij een arbeidsongeschiktheid en inkomensverlies.

Curalia biedt ook een familiale verzekering of brandverzekering aan.

Curalia is eveneens expert m.b.t. de opbouw van het pensioen. Zo hebben verpleegkundigen elk jaar recht op een vergoeding van het RIZIV. Het gaat om de opvolging van de RIZIV-procedure, het digitaal beheer van het dossier van het RIZIV-statuut en belangenverdediging.

Tenslotte zet Curalia sterk in op de zorgverleners van vandaag én morgen. Zo ondersteunt de organisatie zowel studenten nog voor ze hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt als verpleegkundigen die reeds jaren aan de slag zijn, doorheen hun volledige carrière.

https://www.curalia.be/nl

VBZV

CT Paramedics werkt nauw samen met de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Thuisverpleegkundigen (VBZV). VBZV waakt over onze overeenkomsten en werking zodat je met een gerust gemoed jouw administratie en tarificatie kunt toevertrouwen aan CT Paramedics. VBZV is een pluralistische en filosofisch en politiek ongebonden beroepsorganisatie. VBZV is door het RIZIV erkend als beroepsvereniging en telt meer dan 2.700 actieve leden.

Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.  De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Zorgpunt verhuurt en verkoopt een breed en hoog kwalitatief assortiment van mooi thuiszorgmateriaal. Daarnaast verzorgt Zorgpunt de administratie van de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen via het RIZIV. Verder biedt je Zorgpunt apotheek kwalitatieve incontinentieverzorging aan.

Liantis

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij Liantis vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van jouw ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot  aan de pensionering. Dat doet Liantis zowel digitaal als op één van de 60 locaties in België. Zo zorgt Liantis ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op