Partners

Samenwerken met de juiste partners kan van onschatbare waarde zijn voor het succes van jouw thuisverplegingspraktijk. De juiste partners kunnen helpen om de juiste vaardigheden en expertise binnen te brengen, waardoor jouw team sterker en meer veelzijdig wordt. Dit resulteert in efficiëntere processen, betere kwaliteit en meer innovatieve oplossingen. Je tilt jouw thuisverplegingspraktijk op deze manier naar een hoger niveau.

Nexuzhealth

Nexuzhealth is de Vlaamse marktleider in het creëren, implementeren en onderhouden van een gecentraliseerd elektronisch patiëntendossier (EPD).  Door de medische gegevens op een transparante en eenduidige manier aan te bieden aan ziekenhuizen, huisartsen, thuisverpleegkundigen én de patiënt wil nexuzhealth met digitale oplossingen bijdragen aan de kwaliteit van de zorg.

Meer info: https://nexuzhealth.com/nl/thuisverpleging/

Nexuzhealth

liantis

Wij zorgen voor hr en welzijn in de zorg!

Als vertrouwde en betrouwbare partner ondersteunt Liantis duizenden organisaties en vrije beroepen in de zorgsector. Met een uitgebreid en uniek aanbod zorgen onze experts voor begeleiding op maat rond preventie en welzijn, over hr- en personeelsbeleid, tot verzekeringen en opleidingen.

Ontdek hun aanbod voor de zorgsector op www.liantis.be/zorg

Liantis

Zorgpunt

Is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.  De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Zorgpunt verhuurt en verkoopt een breed en hoog kwalitatief assortiment van mooi thuiszorgmateriaal. Daarnaast verzorgt zorgpunt de administratie van de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen via het RIZIV. Verder biedt je Zorgpunt apotheek kwalitatieve incontinentieverzorging aan.

Zorgpunt

VBZV

CT Paramedics werkt nauw samen met de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Thuisverpleegkundigen (VBZV). VBZV waakt over onze overeenkomsten en werking zodat je met een gerust gemoed jouw administratie en tarificatie kunt toevertrouwen aan CT Paramedics. VBZV is een pluralistische en filosofisch en politiek ongebonden beroepsorganisatie. VBZV is door het RIZIV erkend als beroepsvereniging en telt meer dan 2.700 actieve leden.

VBZV