Hubs

Tijdens onze “hubs” (= ontmoetingsmomenten) bespreken we een relevant topic voor thuisverpleegkundigen. Hiervoor nodigen we een expert uit die je verder zal onderdompelen in de materie. Zo organiseerden we onlangs een hub over elektrisch rijden.

Wij maken deze sessies zo interactief mogelijk zodat je niet naar een droge, saaie uiteenzetting hoeft te luisteren. Door deze interactie krijg je de kans om kennis en ervaringen te delen, om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren.

Inspiratiewandelingen

Onze inspiratiewandelingen zijn de ideale gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Ontdek wat er bij andere coördinatoren leeft, sla een fijne babbel, spar met elkaar en vergeet vooral niet te onthaasten. Wij zorgen voor de mooie, rustgevende en inspirerende omgeving.

“Het was een mooie wandeling en vooral eens goed om met anderen dezelfde zorgen te delen. Eefje en Peter doen dat zeer goed zo de mensen ondersteunen.”
Johan Hoste, zelfstandig thuisverpleegkundige

Studiereizen

We organiseren ook studiereizen. Samen met een groep van coördinatoren trek je er voor enkele dagen op uit en ga je in volledige verbinding. Het belooft alvast een mooie, intensieve en leerrijke ervaring te worden. Kom met totaal andere inzichten terug naar huis.

 

 

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevant sectornieuws.