Het is een geruststellend gevoel voor de persoon met een zorgnood te weten dat hij of zij 24/7 telefonisch hulp of hulp op afstand kan inroepen, wat er ook gebeurt. Meer nog: via een personenalarmering wordt er een centrale verwittigd. Wanneer jouw zorgvrager hulp nodig heeft, kan hij/zij die inroepen door één simpele druk op een knop: via een halsketting, een eenvoudig systeem dat de persoon draagt aan de pols,…

De gezondheid van de persoon met een zorgnood is belangrijk! Het inzetten van thuisverpleging ondersteunt de zorgbehoevende in zijn of haar dagelijkse verzorging.

Vanuit CT Paramedics gebeurt er een coördinatie en doorverwijzing van aanvragen voor thuiszorg en thuisverpleging binnen zijn community van zelfstandige thuisverpleegkundigen. Op die manier is CT Paramedics niet enkel een ondersteunende dienst voor de zorgvrager, maar ook een goede partner voor de zelfstandige thuisverpleegkundige. Wens je meer info over de community van zelfstandige thuisverpleegkundigen?

Wanneer de zorgvrager langer thuis wil blijven, wil hij of zij niet inboeten aan comfort.

Wanneer het koken (al dan niet tijdelijk) bijvoorbeeld wat moeilijker wordt, is een warme gezonde maaltijd belangrijk. Wanneer een lamp stuk is of de bel doet het niet meer, wil hij of zij dit graag goed, snel en aan een scherpe prijs hersteld zien.

CT Paramedics bouwt aan een uitgebreid netwerk van geselecteerde partners die comfortdiensten aanbieden. Elke partner ondertekent een charter waardoor wij een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden. Ben je geïnteresseerd om voor jouw zorgvrager een comfortdienst in te schakelen?

Het is belangrijk dat de zorgvrager onder de mensen blijft komen! Sociale contacten zijn het bindweefsel van een warme maatschappij.

CT Paramedics wil hieraan meewerken. We bieden een digitale tool ‘Cubigo’ aan waardoor we mensen online trachten te verbinden opdat ze ook offline verbonden zouden zijn. Wens je meer informatie rond Cubigo?

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op