Weten dat je 24/7 hulp op afstand of telefonische hulp kan inroepen schept veel gemoedsrust bij de zorgvrager en zijn of haar familie. Hulp inroepen gebeurt via een personenalarm rond de pols, of via een personenalarm met halsketting. Wanneer de zorgvrager hulp nodig heeft moet hij/zij alleen maar op het knopje drukken en de centrale wordt verwittigd.

De zorgvrager wil in goede gezondheid thuis blijven wonen. Thuisverpleging ondersteunt de zorgbehoevende in zijn of haar dagelijkse verzorging.

De aanvragen voor thuisverpleging worden doorverwezen binnen onze aangesloten zelfstandige verpleegkundigen. Op die manier geniet de zorgvrager van thuisverpleging bij hem of haar in de buurt, maar vormen we ook een goede partner voor de zelfstandige thuisverpleegkundigen.

De zorgvrager wil graag zelfstandig thuis blijven wonen zonder in te boeten aan comfort.

Een warme gezonde maaltijd is belangrijk, ook wanneer het koken (al dan niet tijdelijk) wat moeilijker wordt. Wanneer een lamp stuk is of de bel doet het niet meer, wil hij/zij dit snel en aan een scherpe prijs hersteld zien.

CT Paramedics bouwt dagdagelijks aan een uitgebreid partnernetwerk dat thuiszorgdiensten aanbiedt. Om kwalitatieve dienstverlening te kunnen garanderen hebben we een charter opgesteld dat door alle partners werd ondertekend.

Het is belangrijk dat de zorgbehoevende onder de mensen blijft komen. Sociale contacten zijn het bindweefsel van onze maatschappij. Lokale dienstencentra, een dansgelegenheid, een koffiehuisje in de buurt, een gezellig cafeetje of gewoon een babbel met de buur!

CT Paramedics wil hieraan meewerken. We bieden de digitale tool ‘Cubigo’ aan waardoor we mensen online trachten te verbinden opdat ze ook offline verbonden zouden zijn. Heb je interesse in deze tool? Of wil je hier meer over weten?

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op