Als lid van de community van CT Paramedics kan je niet alleen gratis deelnemen aan al de opleidingen uit ons open aanbod, je kan ook een opleiding op maat organiseren.

Misschien is jouw praktijk te klein, waardoor je niet voldoet aan de voorwaarden? Als je samen met een andere praktijk van de community afspreekt, kan je die opleiding waar jouw praktijk nood aan heeft, toch laten doorgaan en dat op jouw locatie. Ben je geen lid van de community, ook dan bekijken we graag jouw opleidingsnood en maken een vrijblijvende offerte op. Kijk zeker even naar ons opleidingsaanbod voor jouw erkende dienst.

Als je de forfaitaire tegemoetkoming voor diensten thuisverpleging aanvraagt, moet je erop toezien dat je voldoet aan de erkenningsvoorwaarden. Er komen heel wat verantwoordelijkheden bij en daarnaast moet je erop toezien dat jouw team ook de 20 uren opleiding volgt. Vanuit CT Paramedics kunnen we jou daarin ondersteunen.

Wij maken voor jouw team een opleidingsplan op dat beantwoordt aan de noden van het team. Opleidingen worden voor een heel jaar ingepland en attesten worden na elke opleiding opgemaakt. Offertes kunnen aangevraagd worden via mail naar opleiding@ctparamedics.be.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze opleidingen op maat? Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!
Neem contact op