Nu al zin om na de vakantieperiode er weer 200% in te vliegen met jouw collega’s? Wel, CT Paramedics bedacht de perfecte manier om dat te doen! Combineer je team meeting met een opleiding op maat voor jouw hele team op jouw locatie! En dit in de vorm van ‘Kennis in een kopje’!

Met onze ‘Kennis in een kopje’-opleidingen beleef je samen met je collega’s een leerrijke en tegelijkertijd ontspannen middag. Eerst en vooral zorgen we voor superinteressante, interactieve en vernieuwende opleidingen die jouw praktijk naar een hoger niveau brengen. Daarnaast kan je deze cursussen koppelen aan een gezellige high tea!

Alle informatie kan je terugvinden op onderstaande link.

Je kan bij CT Paramedics ook terecht om een opleiding op maat te laten organiseren.

Zo kan je die opleiding waar jouw praktijk nood aan heeft, laten doorgaan en dat op jouw locatie. Samen bekijken we graag jouw opleidingsnood en maken een vrijblijvende offerte op.

Kijk zeker even naar ons opleidingsaanbod voor jouw erkende dienst.

Als je de forfaitaire tegemoetkoming voor diensten thuisverpleging aanvraagt, moet je erop toezien dat je voldoet aan de erkenningsvoorwaarden. Er komen heel wat verantwoordelijkheden bij en daarnaast moet je erop toezien dat jouw team ook de 20 uren opleiding volgt. Vanuit CT Paramedics kunnen we jou daarin ondersteunen.

Wij maken voor jouw team een opleidingsplan op dat beantwoordt aan de noden van het team. Opleidingen worden voor een heel jaar ingepland en attesten worden na elke opleiding opgemaakt. Offertes kunnen aangevraagd worden via mail naar opleiding@ctparamedics.be.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze opleidingen op maat? Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!
Neem contact op