Groeien met CT Paramedics aan je zij betekent: je team uitbreiden, de kwaliteit van je zorg verbeteren, je administratie op orde hebben, werken aan je uitstraling als werkgever, jezelf (verder) ontwikkelen als coördinator, … Groeien met CT Paramedics, dat is groeien in de brede zin van het woord.

Weet je niet meteen hoe hieraan te beginnen? CT Paramedics to the rescue. Wij ontwikkelen namelijk een professioneel groeiplan helemaal op maat van jouw praktijk! We begeleiden én ondersteunen je bovendien doorheen het volledige proces. Zo kan jij gestructureerd groeien in alle zekerheid.

Het “hoe-werkt-dat-nu-juist-stappenplan”

VOORBEREIDING

  • Stap 1: Kennismaken – Om jou, je praktijk en je ambities wat beter te leren kennen, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend gesprek in met Peter of Dorien. Zij wijzen je een persoonlijke groeicoach toe die jou gedurende het hele traject zal helpen, opvolgen en ondersteunen.
  • Stap 2: Offerte – Nadien stellen we een eerlijke en transparante offerte op voor jouw persoonlijke groeiplan.

INPLANNEN TRAJECT

  • Stap 3: Akkoord – Akkoord met de offerte? Dan beginnen we er echt aan!
  • Stap 4: Doelen opstellen – In een eerste sessie legt je groeicoach op basis van een grondige praktijkanalyse samen met jou persoonlijke, ambitieuze doelen vast, helemaal op maat van jouw praktijk.
  • Stap 5: Uitvoeren – De groeicoach begeleidt je niet alleen tijdens de sessies, je kan gedurende het ganse traject op hem/haar rekenen. Jouw groeicoach houdt steeds de vinger aan de pols en kan zo tijdig ingrijpen en helpen, waar en indien nodig.
  • Stap 6: Bijstellen – De doelen worden in elke volgende sessie geanalyseerd en geëvalueerd. Je groeicoach bekijkt dan ook samen met jou of deze hier en daar moeten worden bijgesteld.

EVALUATIE

  • Stap 7: What’s next? – Na verloop van tijd bekijken we samen welke vooropgestelde doelen al dan niet bereikt zijn. Op basis daarvan kunnen we, indien je dit wenst, een vervolgplan opstellen. Op die manier overrompel je jezelf niet met té veel doelen in een keer. Groeien en professionaliseren zijn nu eenmaal een werk van lange(re) adem.

 

Zo, wat denk je?
Ook zin om erin te vliegen? Klaar voor een eerste, volledig vrijblijvend gesprek met jouw groeicoach? Klaar voor een plan op maat? Contacteer ons!
Ben je reeds klant bij CT Paramedics? Wend je dan tot jouw coach.

Nog geen klant? Dan helpt Dorien of Peter je met veel plezier verder. Via onderstaande link kan je onmiddellijk een afspraak met hen inplannen.

Groei, zoals jij dat wil!

Zet samen met ons je ambities om in de praktijk. Met onze hulp, ondersteuning en een persoonlijk groeiplan op maat stippel jij je eigen weg uit, met CT Paramedics steeds aan je zij. We ondersteunen, versterken en helpen jouw praktijk groeien met behoud van je zelfstandigheid!