Een dienst voor thuisverpleging (of erkende dienst) is een officieel samenwerkingsverband van verpleegkundigen. Een dienst voor thuisverpleging groepeert een aantal thuisverpleegkundigen waarbij 1 coördinator ten dienste van een groep van 7 tot 14 voltijds equivalent verpleegkundigen werkt. De verpleegkundigen in een erkende dienst dienen ook te tariferen onder één groepsnummer. Een erkende dienst kan een forfaitaire tegemoetkoming aanvragen bij het RIZIV. De tegemoetkoming compenseert in feite het inkomstenverlies van die 1 verpleegkundige die minder werkt om de coördinatie van de dienst op zich te nemen. Een dienst voor thuisverpleging staat in voor kwaliteit, samenwerking en continuïteit van thuisverplegers, met inachtneming van de identiteit en autonomie van jouw verpleegpraktijk.

 

De CTP Community

Als erkende dienst powered by CTP, word je met jouw praktijk lid van de CTP Community en maak je deel uit van een groot zorgnetwerk. De CTP Community bevat een 1000-tal leden, met thuisverpleegkundige praktijken verspreid over het merendeel van de eerstelijnszones in Vlaanderen.

kaart

Aangezien je een eigen erkende dienst hebt, gaan de werkingsmiddelen van het RIZIV voor de erkende dienst naar jouw eigen praktijk. Als erkende dienst powered by CTP, maak je deel uit van de CTP Community. Binnen onze community stimuleren we constructieve samenwerkingen tussen zorgverleners over alle eerstelijnszones om de kwaliteit van zorg te verhogen. Je geniet desgewenst van een breed dienstenpakket en van heel wat ledenvoordelen.

Wat kan CT Paramedics voor je doen?

Indien je met jouw praktijk ervoor kiest om deel te nemen aan de CTP Community en je in aanmerking komt om een eigen erkende dienst op te richten, dan dien je als praktijkcoördinator een keuze te maken uit de volgende formules:

Erkende dienst powered by CTP
LIGHT BASIC FULL

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!

Neem contact op