Wil je wel deel uitmaken van het netwerk, maar ga enkel jij en niet jouw volledige praktijk deelnemen aan de CTP Community? Dan geniet jij alsnog voordeliger van een brede waaier aan diensten en krijg je allerlei kortingen bij onze partners. Een lidmaatschap wordt voor een jaar aangegaan. Leden betalen €275 eenmalig voor een heel jaar.

 

Ledenvoordelen van de CTP Community

Als lid van de CTP Community geniet je van de volgende voordelen.

De opleidingen kosten gemiddeld €40. Als lid van de CTP Community volg je de opleiding gratis. CT Paramedics biedt aan zijn communityleden ook een gevarieerd aanbod aan e-learningopleidingen. Dit zijn zowel opleidingen nomenclatuur/wetgeving, alsook evidence-based opleidingen.

Als lid van de CTP Community geniet je bijvoorbeeld voor de aanvraag van de structurele equipe van een verminderd tarief.

Enkel leden van de CTP Community maken gratis gebruik van ons zorgcoördinatiecentrum.

Enkel leden van de CTP Community kunnen gratis gebruik maken van onze vervangingspool om ziekte en vakantie op te vangen.

Leden van de CTP Community hebben volledige toegang tot de kennisbox.

Leden van de CTP Community kunnen het kwaliteitshandboek gratis raadplegen.

Leden van de CTP Community kunnen gratis de GDPR toolbox raadplegen en opleidingen over GDPR volgen. Zij  kunnen ook advies en begeleiding op maat verkrijgen tegen een voordeliger tarief.

Leden van de CTP Community krijgen toegang tot ons klantenportaal waar ze een portfolio kunnen opbouwen en vragen kunnen stellen aan onze chatbot MIA.

Leden van de CTP Community kunnen gratis deelnemen aan tal van focusgroepen.

Leden van de CTP Community krijgen relevant sectornieuws en ontvangen al onze nieuwsbrieven.

Wij verdedigen de belangen van onze leden via ons netwerk van partners en de beroepsvereniging VBZV, maar ook dankzij onze rechtstreekse vertegenwoordiging in het NPTV.

Indien je 10 loontrekkenden lid wil maken van de CTP Community, betaal je ook maar voor 9 personen lidgeld. Leden van de CTP Community genieten daarnaast van tal van extra ledenvoordelen, zoals kortingen bij andere organisaties.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Wens je meer informatie over de ledenvoordelen van de CTP Community? Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!
NEEM CONTACT OP