De werksituatie van thuisverpleegkundigen is heel dynamisch. Schaalvergrotingen, werkingsstructuren en kwaliteitseisen wijzigen constant. Daarnaast moeten zelfstandige thuisverpleegkundigen zich ook bezighouden met accreditering, digitalisering van de zorg, werkdruk, work-life balance… We merken op dat zelfstandige thuisverpleegkundigen dit allemaal moeilijk kunnen bijhouden. Lokale, goeddraaiende praktijken raken de weg kwijt. Ze hebben nood aan brede ondersteuning.

CT Paramedics biedt deze ondersteuning door een zorgnetwerk beschikbaar te stellen van thuisverpleegkundige praktijken en andere zorgverleners die met elkaar samenwerken en kwaliteit van zorg vooropstellen.

De CTP Community

Het zorgnetwerk bevat een 1000-tal leden met thuisverpleegkundige praktijken verspreid over de eerstelijnszones in Vlaanderen. Sluit je praktijk aan bij onze CTP community en maak deel uit van een groot zorgnetwerk, zonder dat je de eigenheid en autonomie van jouw praktijk verliest. Samen werken we aan een betere kwaliteit van zorg!

kaart

Ontdek wat de CTP community wil realiseren

  • Een ‘samen sterk’-verhaal uittekenen met behoud van eigenheid van de praktijk
  • Ondersteuning bieden bij de veranderende werking en structuren in Vlaanderen
  • Ondertekenen van een verbindend charter dat alle leden stimuleert om kwaliteit na te streven én dit ook zo naar buiten te brengen
  • Streven naar een betrouwbaar en ondersteunend softwarepakket
  • Samenwerken met de beroepsorganisatie VBZV in functie van belangenverdediging, maar met eigen vertegenwoordiging in het NPTV (Nederlandstalig Platform voor Thuisverpleegkundigen)
  • Uniforme marketing opzetten met aanbieding van een eigen website die centraal gevoed wordt
  • Nieuwe dienstverlening opstarten (vb. focusgroepen organiseren) én diensten uitwerken of verbeteren zodat de zorgvrager gemakkelijker zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Word lid van de CTP Community met jouw praktijk

Wil je met jouw praktijk toetreden tot de CTP community? Dan heb je twee mogelijkheden.

Ofwel bouw je met je praktijk een erkende dienst uit waarbij je geniet van onze ondersteuning en jouw praktijk toch onafhankelijk blijft.
Meer info op de erkende dienst powered by CTP.

Ofwel sluit jij je praktijk aan bij onze erkende dienst waar een aantal huisregels gelden, maar behoud je toch de eigenheid van je praktijk.
Meer info over de erkende dienst van CTP.

Word lid van de CTP community als individueel verpleegkundige

Wil je als individueel verpleegkundige deel uitmaken van onze CTP community? Ook dat kan! Zo kan jij vooralsnog genieten van alle ledenvoordelen en kortingen van onze partners zonder dat je volledige praktijk zich moet aansluiten. Een lidmaatschap wordt voor een jaar aangegaan. Leden betalen een jaarlijks bedrag van €275.
Ontdek hier al onze ledenvoordelen.

Een vraag? Wij zijn er voor jou!

Wens je meer informatie over de CTP Community? Wij zijn er voor jou! Geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder!
Neem contact op